Reizigers tevreden over de Spurt op de MerwedeLingelijn

Hier kan je nieuwsberichten e.d. plaatsen.
Bronvermelding is verplicht!

Reizigers tevreden over de Spurt op de MerwedeLingelijn

Berichtdoor Daniël » maandag 14 september 2009 8:25

Reizigers tevreden over de Spurt op de MerwedeLingelijn
Geplaatst op: maandag 14 september 2009 om 9:14
Laatst bijgewerkt: maandag 14 september 2009 om 9:21

Arriva Spurt-trein nu één jaar actief

Persbericht

Vandaag, 14 september, is het precies één jaar geleden dat de Arriva Spurt-trein werd ingezet op de MerwedeLingelijn. Arriva heeft met name de laatste 2 jaar een aantal verbeteringen op het treintraject Dordrecht – Geldermalsen doorgevoerd waardoor de reiziger erg tevreden is over de MerwedeLingelijn. De nieuwe Spurt-treinen hebben daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

Direct bij aanvang van de concessie in 2006 is de frequentie van de dienstregeling omhoog gebracht naar een halfuurverbinding over het gehele traject, zowel op doordeweekse dagen als op zaterdag en zondag. Vooral de uitbreiding op de zondag is groot en komt neer op een uitbreiding van meer dan 120% van het aantal dienstregelingritten! Op het traject tussen Gorinchem en Geldermalsen is de uitbreiding t.o.v. de dienstregeling van 2006 met dik 200% nog veel groter geweest!

In september 2008 zijn er 7 nieuwe treinen ingestroomd waarmee zowel het comfort, de capaciteit, als de uitstraling een enorme ‘boost’ hebben gekregen. Daarnaast heeft de inzet van stewards en een uitgekiende inrichting van de nieuwe treinen ook de sociale veiligheid flink verbeterd. Daarbij is ook de sociale veiligheid op de haltes langs de MerwedeLingelijn sterk verbeterd met de introductie van cameratoezicht op de perrons van Gorinchem, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en recentelijk ook Leerdam.

Dit alles heeft geresulteerd dat de MerwedeLingelijn al 2 jaar op rij een reizigersgroei laat zien van 9,7% in 2007 en 6,7% in 2008. Bovendien is de MerwedeLingelijn in de landelijke Klantenbarometer van het KpVV door de reizigers gewaardeerd met een rapportcijfer 7,7. De spoorlijn Zwolle – Kampen is de enige andere regionale spoorlijn die een dergelijk hoge waardering kent.
Lees verder
Avatar gebruiker
Daniël
Site Admin
 
Berichten: 4425
Geregistreerd: vrijdag 21 april 2006 19:30
Woonplaats: Amersfoort

Re: Reizigers tevreden over de Spurt op de MerwedeLingelijn

Berichtdoor greyhound » maandag 14 september 2009 19:40

Gratis met de trein èn maak kans op een prijs!
Vanaf vorig jaar 14 september rijden er maar liefst 7 Spurts op de MerwedeLingelijn. Om dat met u te vieren mag iedereen op vertoon van een felicitatiekaart aan Arriva op zaterdag 19 september gratis met de trein op de MerwedeLingelijn.

Bovendien maakt iedereen die een volledig ingevulde felicitatiekaart aan Arriva inlevert, kans op een i-Pod of één van de 5 VVV-bonnen ter waarde van €20,- per stuk.

Reist u niet met de trein op 19 september maar u wilt wel aan de wedstrijd meedoen en proberen één van de prijzen in de wacht te slepen? Levert u dan uw felicitatiekaart in bij de Arriva Store of stuurt u deze op naar Arriva Klantenservice, Postbus 626, 8440 AP in Heerenveen.

Actievoorwaarden:

* De actie is alleen geldig op zaterdag 19 september
* De actie is alleen geldig op de MerwedeLingelijn
* Eén felicitatiekaart is geldig voor één enkele reis per persoon
* Alleen felicitatiekaarten aan Arriva voorzien van naam, adres en telefoonnummer èn een originele felicitatiegroet, dingen mee in de wedstrijd
* Alleen felicitatiekaarten aan Arriva voorzien van naam, adres en telefoonnummer èn een originele felicitatiegroet, zijn geldig voor één enkele reis per persoon. Deze levert u in bij de dienstdoende steward op de trein
* Felicitatiekaarten kunnen worden ingeleverd bij de steward op de trein, de Arriva Store of opgestuurd worden naar Arriva Klantenservice, Postbus 626, 8440 AP in Heerenveen
* Alleen felicitatiekaarten die binnenkomen voor woensdag 23 september dingen mee in de wedstrijd
* Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd
* Er kan geen restitutie worden aangevraagd voor aangeschafte kaarten of maand(jaar)abonnementen voor 19 september


We wensen u veel succes met de wedstrijd en een goede reis.
greyhound
 
Berichten: 65
Geregistreerd: maandag 14 januari 2008 20:11


Keer terug naar In het nieuws

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron