Arriva vindt alternatief voor Goidschalxoordse dijk

Hier kan je nieuwsberichten e.d. plaatsen.
Bronvermelding is verplicht!

Arriva vindt alternatief voor Goidschalxoordse dijk

Berichtdoor Daniël » woensdag 11 november 2009 22:25

Arriva vindt alternatief voor Goidschalxoordse dijk
Geplaatst op: woensdag 11 november 2009 om 22:24
Laatst bijgewerkt: woensdag 11 november 2009 om 22:24

Persbericht

Met ingang van maandag 16 november wijzigt de route van lijn 161 Oud-Beijerland – Heinenoord Busstation. In overleg met de gemeente Binnenmaas is besloten de bussen niet meer door Goidschalxoord te laten rijden. De alternatieve route is over de busbaan langs de provinciale weg N217 en via de nieuwe verbindingsweg Tienvoet naar Heinenoord en Heinenoord Busstation.

Door deze wijziging komt de halte Goidschalxoord Dorp te vervallen. De halte in het dorp van Heinenoord wordt verplaatst naar de Sporthal aan de Tienvoet. De korte busritten tussen Heinenoord Busstation en Goidschalxoord, worden ingekort tot Heinenoord Busstation en Heinenoord Sporthal en vice versa.

Betrouwbaardere reis

De busroute over de erg smalle Goidschalxoordse dijk veroorzaakt al jaren overlast voor de bewoners die last hebben van de trillingen. Daarnaast kan tegemoetkomend verkeer nauwelijks passeren, wat regelmatig tot tijdverlies leidt voor reizigers en onzekerheid over het halen van aansluitingen. De Goidschalxoordse dijk was tot op heden de enige route om het dorp Heinenoord te bedienen. Met de realisatie van een nieuwe verbindingsweg tussen Heinenoord en de provinciale weg, kan de busroute worden verlegd en hebben reizigers een betrouwbaardere reis.
Lees verder
Avatar gebruiker
Daniël
Site Admin
 
Berichten: 4425
Geregistreerd: vrijdag 21 april 2006 19:30
Woonplaats: Amersfoort

Re: Arriva vindt alternatief voor Goidschalxoordse dijk

Berichtdoor OV Hoekschewaard » woensdag 11 november 2009 23:20

Zo dit alternatief is goed gevonden door Arriva. Het is alleen zo jammer dat dit alternatief allang bedacht was door Connexxion en de gemeente Binnenmaas, maar ze hadden 1 groot probleem, de verbindingsweg Tienvoet is nu pas aangelegd in plaats van in 2006. Maar goed gevonden van Arriva, echt knap hoor. :wink:
OV Hoekschewaard
 
Berichten: 306
Geregistreerd: donderdag 12 juli 2007 20:48
Woonplaats: Oud-Beijerland

Re: Arriva vindt alternatief voor Goidschalxoordse dijk

Berichtdoor Henk » donderdag 12 november 2009 13:51

OV Hoekschewaard schreef:Zo dit alternatief is goed gevonden door Arriva. Het is alleen zo jammer dat dit alternatief allang bedacht was door Connexxion en de gemeente Binnenmaas, maar ze hadden 1 groot probleem, de verbindingsweg Tienvoet is nu pas aangelegd in plaats van in 2006. Maar goed gevonden van Arriva, echt knap hoor. :wink:

Ach ja, je kent de Arriva-communicatie toch inmiddels wel... 't Is maar goed dat in de HWGO-bussen geen TFT-schermen hangen, want van die promopraatjes word je ook niet vrolijker. Met de groeten van Anne Hettinga tegenwoordig zelfs... (In de TCR 92 en 93 hangt zo'n scherm.)
Berichten zijn altijd in de trant van 'nu hebben wij iets bedacht, waardoor het voor u (het kan bijna niet, maar het is toch echt waar) nóg beter wordt'. Dan denk ik: blaas nu maar even wat minder hoog van de toren... Maar goed, da's allemaal wat off-topic... :wink:
Henk
 
Berichten: 307
Geregistreerd: donderdag 03 januari 2008 14:07
Woonplaats: Dirksland


Keer terug naar In het nieuws

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron